86-574-22707122

sadaya Kategori

Paduan Séng LED Keypad

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Paduan Séng LED Keypad

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577165638453980.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577165638260752.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577165637723565.jpg

LED murup lampu papan tombol B665

Description:

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

Pigura 1.Key nganggo bahan paduan seng khusus.

2. Tombol didamel tina paduan séng kualitas luhur, kalayan kamampuan anti karusakan anu kuat.

3. Kalayan karét silikon konduktif alami résistansi -weather, résistansi korosi, anti sepuh.

4. PCB sisi ganda ku ramo emas, résistansi kana oksidasi.

5. warna LED ngarobih.

Warna 1. tombol: Chrome caang atanapi matte Chrome plating.

Warna 2.Key pigura nurutkeun sarat konsumén.

3. Kalayan antar muka alternatip.


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 1 juta siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa

Warna LED

ngaropéa



Application

Why milih urang

Taros Kami