86-574-22707122

sadaya Kategori

Néng Alif Keypad

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Néng Alif Keypad

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572405094598023.jpg

Keypad kontrol aksés industri B528

Description:

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1.Key frame uses high quality 304SUS stainless steel material..

2. Tombol didamel tina paduan séng kualitas luhur, kalayan kamampuan anti karusakan anu kuat.

3. Kalayan karét silikon konduktif alami résistansi -weather, résistansi korosi, anti sepuh.

4. PCB sisi ganda ku ramo emas, résistansi kana oksidasi.


Warna 1. tombol: Chrome caang atanapi matte Chrome plating.

Warna 2.Key pigura nurutkeun sarat konsumén.

3. Kalayan antar muka alternatip.


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP67

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 1 juta siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih urang

Taros Kami