86-574-22707122

sadaya Kategori

Stainless steel LED Keypad

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Stainless steel LED Keypad

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572340194306153.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572340194707659.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572340194687615.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572340195279598.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577168216850424.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577168216895786.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577168215671313.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577168217304273.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577168217790423.jpg

Vandal Proof 4x4 16 buttons kiosk keypad metal door lock keypad B881

gambaran

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Bahan: 304 # sikat stainless steel.

2. karét silikon konduktif dihasilkeun ngagunakeun karét alam, tahan lawon, résistansi korosi, anti sepuh

3. Pigura keypad stainless steel sayogi sakumaha paménta palanggan.

4. PCB dua sisi (khusus), kontak nganggo emas-ramo prosés emas, kontak langkung dipercaya

5. warna LED ngarobih.


Tata letak 1.tapi tiasa disaluyukeun salaku pamundut klien. 

2. Kacuali kana telepon, keyboard ogé tiasa didesain kanggo tujuan anu sanés.


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 1 juta siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa

Warna LED

ngaropéa


Application

Why milih urang

Taros Kami