86-574-22707122

sadaya Kategori

Stainless steel LED Keypad

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Stainless steel LED Keypad

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572336308964621.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572336308288098.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572336309604938.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577165816449604.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577165816838726.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577165816878793.jpg

Militer IP65 tahan cai capacitive trackball usb alarm sistem keypad B805

gambaran

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1.Key frame uses SUS304# brushed stainless steel..

2. Tombol didamel tina paduan séng kualitas luhur, kalayan kamampuan anti karusakan anu kuat.

3. Kalayan karét silikon konduktif alami résistansi -weather, résistansi korosi, anti sepuh.

4. PCB sisi ganda ku ramo emas, résistansi kana oksidasi.

5. warna LED ngarobih.


1. Bahan: SUS304 # sikat stainless steel.

2. PCB sisi ganda ku ramo emas, résistansi kana oksidasi.

3. 800 ball fotoléktrik DPI sareng bola laser 1200DPI sayogi.

4. Cocog sareng sistem DOS / Windows95 / 98 / NT / NE / 2000/2003 / XP / Vista / win7 / Linux / Unix / Mac OSX.


Specification

input tegangan

Tegangan Masukan: 5V, Ayeuna = 30mA

Kelas anti cai

IP67

Angkatan Actuation

120g / 1.17N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 2 juta siklus

Jarak Perjalanan Jarak

1.5mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa

Warna LED

ngaropéa


Application

Why milih urang

Taros Kami