86-574-22707122

sadaya Kategori

Keypad Steel Karat

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Keypad Steel Karat

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572331994565766.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572331994919466.jpg

Weatherproof 4x4 16 konci kaamanan mesin vending keypad B766

gambaran

Éta khususna pikeun dispenser bahan bakar; mesin penjual otomatis, sistem kontrol aksés, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1.Keypad tina stainless steel. Résistansi Vandal.

2.Font tombol permukaan sareng pola tiasa disaluyukeun numutkeun syarat pelanggan.

3.4X4 perenah, desain Matrix. 10 tombol angka sareng 6 tombol fungsi.


Tata letak 1.tapi tiasa disaluyukeun salaku pamundut klien.

2.Sabab sanés telepon, keyboard ogé tiasa didamel pikeun tujuan anu sanés


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 500 rébu siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih urang

Taros Kami