86-574-22707122

sadaya Kategori

Keypad Steel Karat

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Keypad Steel Karat

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572333442263652.jpg

Nomer stainless steel 3x8 matrix custom telepon keypad B769

gambaran

Éta khususna pikeun dispenser bahan bakar; mesin penjual otomatis, sistem kontrol aksés, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1.Keypad tina stainless steel. Résistansi Vandal.

2.Font tombol permukaan sareng pola tiasa disaluyukeun numutkeun syarat pelanggan.


Tata letak 1.tapi tiasa disaluyukeun salaku pamundut klien.

2.Sabab sanés telepon, keyboard ogé tiasa didamel pikeun tujuan anu sanés


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 500 rébu siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih urang

Taros Kami