86-574-22707122

sadaya Kategori

Keypad Steel Karat

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Keypad Steel Karat

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577154769617548.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572327058252598.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577154769381460.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577154770628677.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577154772534888.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577154771845740.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577154772929102.jpg

4x5 20 kancing atm matrix metallic keypad anu tiasa diprogram pikeun lawang panto B761

gambaran

Éta khususna pikeun dispenser bahan bakar; mesin penjual otomatis, sistem kontrol aksés, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1.Keypad tina stainless steel. Résistansi Vandal.

Beungeut sareng pola tombol 2.Font tiasa ngaropéa sasuai pikeun sarat palanggan


1.Keypad tina stainless steel. Résistansi Vandal.

Beungeut sareng pola tombol 2.Font tiasa ngaropéa sasuai pikeun sarat palanggan


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 500 rébu siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih urang

Taros Kami