86-574-22707122

sadaya Kategori

Keypad Steel Karat

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Keypad Steel Karat

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572317528894505.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576826220977434.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576826219388709.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572317528287489.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576826220716524.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576826221787110.jpg

4x3 matrix 12 konci garasi panto rs485 tombol kios papir B703

gambaran

Éta khususna pikeun dispenser bahan bakar; mesin penjual otomatis, sistem kontrol aksés, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1.12 Keys stainless steel keypad, Dot matrix keypad .

2.carbon-on-gold key switch technology .

3.rear mounting/bracket mounting.


Tata letak 1.tapi tiasa disaluyukeun salaku pamundut klien.

2.Sabab sanés telepon, keyboard ogé tiasa didamel pikeun tujuan anu sanés


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 500 rébu siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih urang

Taros Kami