86-574-22707122

sadaya Kategori

Keypad Steel Karat

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Keypad Steel Karat

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572326419198084.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572326419150682.jpg

3x4 tombol buleud outdoor outdoor anu tiasa diprogram angka kaamanan keypad B704

gambaran

Éta khususna pikeun dispenser bahan bakar; mesin penjual otomatis, sistem kontrol aksés, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. 12 Keys Vandal proof IP65 stainless steel, Dot matrix keypad.

2. carbon-on-gold key switch technology.

3. rear mounting/Build-In mounting


1. Pangubaran permukaan sareng pigura: satin-réngsé atanapi eunteung. 

2.Panyambung: USB, PS / 2, XH stop kontak, PIN, RS232, DB9.


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 500 rébu siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih urang

Taros Kami