86-574-22707122

sadaya Kategori

Keypad Plastik

Anjeun aya didieu : Imah>produk>alas kenop>Keypad Plastik

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572414213244567.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572414213132367.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576741139505481.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576741139863174.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576741140756904.jpg

3x4 12 kenop LED backlit keypad USB anu garapan panto garéja khusus tombol alas B202

gambaran

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

Pigura 1.Key nganggo palastik PC / ABS khusus.

2. Konci dilakukeun ku suntik suntik sekundér sareng kecap moal pernah murag, moal luntur.

3. Karét konduktif didamel tina résistansi silikon-korosi alami, tahan sepuh.

4. Papan circuit nganggo PCB dua sisi (khusus), kontak nganggo emas-ramo prosés emas, kontak langkung dipercaya.

5. warna LED ngarobih.


1. Tombol sareng warna téks tiasa didamel sakumaha syarat pelanggan.

Warna warna 2.Key nyaéta saluyu sareng sarat konsumén.

3. Kacuali kana telepon, keyboard ogé tiasa didesain kanggo tujuan anu sanés.


Specification

input tegangan

3.3V / 5V

Kelas anti cai

IP65

Angkatan Actuation

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Kahirupan Karét

Langkung ti 1 juta siklus

Jarak Perjalanan Jarak

0.45mm

Suhu gawe

-25 ℃~+ 65 ℃

Suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

kalembaban relatif

30% -95%

Tekanan Atmosfir

60Kpa-106Kpa

Warna LED

ngaropéa


Application

Why milih urang

Taros Kami