86-574-22707122

sadaya Kategori

Logam Gawe

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Logam Gawe

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572504131182178.jpg

Séng campuran logam campuran D02

Description:

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Kakuatan anti-ngarusak pisan

2. Performa anti érosi anu saé 

3. rotasi fléksibel, sambungan dipercaya


1. Warna tina sirah konektor nyaéta Chrome-dilapisi: Chrome or polised or sandblasted

2. Kelir slaider dilapis Chrome: Chrome digosok atanapi sandblasted Chrome

3. Jangkungna palung slaider tiasa diolah numutkeun kandel kotak telepon palanggan

4. Syarat Pelanggan sayogi


Specification

Why milih urang