86-574-22707122

sadaya Kategori

Logam Gawe

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Logam Gawe

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572503166515730.jpg

Explosion-proof Metal Joint-D05

gambaran

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Highly anti-destructive power

2. Good anti erosive performance 

3. Flexible rotation, reliable connection


1. Colors of the connector head is Chrome-plated: Polished or sandblasted chrome

2. Colors of the slider is Chrome-plated: Polished or sandblasted chrome

3. Height of the slider trough can be processed according to the thick of customer’s phone box

4. Customer’s requirements are available


Specification

Why milih urang