86-574-22707122

sadaya Kategori

Saklar kait

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Saklar kait

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572492581135852.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577767516277464.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577767516606933.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577767516213319.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577767517918144.jpg

Néng logam kénging besi kunjungan telepon switch C13

Description:

It is mainly designed for prision phone with vandal proof features.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Awak hook didamel tina Chrome seng seng kualitas tinggi, ngagaduhan kamampuan anti karusakan anu kuat.

2. permukaan plating, résistansi korosi.

3. switch mikro kualitas luhur, kontinuitas sareng reliabilitas.


1. Warna nyaéta opsional

2. permukaan matte hook / dipoles.

3. Range:Suitable for A01、A02、A14、A15 、A19 handset


Specification

Jasa Hawa

>500000

Gelar Perlindungan

IP65

Operasi Suhu

-30+ 65

kalembaban relatif

30% ~ 90% RH

Suhu Storage

-40+ 85

kalembaban relatif

20% ~ 95%

Tekanan Atmosfir

60~106 K Pa


Application

Why milih urang