86-574-22707122

sadaya Kategori

Saklar kait

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Saklar kait

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572492445848828.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572492444504423.jpg

Vandal buktina séng alok logam alit C01

Description:

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Hook body made of high quality zinc alloy chrome, has a strong anti-destruction capability.

2. permukaan plating, résistansi korosi.

3. High quality micro switch, continuity and reliability.


1. Warna nyaéta opsional

2.The hook surface matte/ polished.

3. Range:Suitable for A01、A02、A15 handset


Specification

Jasa Hawa

>500000

Gelar Perlindungan

IP65

Operasi Suhu

-30+ 65

kalembaban relatif

30%~90%RH

Suhu Storage

-40+ 85

kalembaban relatif

20% ~ 95%

Tekanan Atmosfir

60~106 K Pa


Application

Why milih urang