86-574-22707122

sadaya Kategori

Saklar kait

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Saklar kait

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572499523280071.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572499490672954.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577769337707728.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577769337810323.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577769337851777.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1577769339860651.jpg

Vandal buktina hook plastik ABS C07

Description:

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Awak hook tina plastik PC / ABS khusus, ngagaduhan kamampuan anti sabotase anu kuat.

2. Saklar kualitas luhur, kontinuitas sareng reliabilitas.


1. Warna nyaéta opsional

2. Range:Suitable for A05 A20 handset.


Specification

Jasa Hawa

>500000

Gelar Perlindungan

IP65

Operasi Suhu

-30+ 65

kalembaban relatif

30% ~ 90% RH

Suhu Storage

-40+ 85

kalembaban relatif

20% ~ 95%

Tekanan Atmosfir

60~106 K Pa


Application

Why milih urang