86-574-22707122

sadaya Kategori

Saklar kait

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Saklar kait

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572501951223602.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572501842340232.jpg

Switch switch plastik pikeun K-gaya héndsét C04

Description:

It is designed for telephone handset only.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Hook body made of special PC / ABS plastic, has a strong anti-sabotage capability.

2. High quality switch, continuity and reliability.


1. Warna nyaéta opsional

2. Range:Suitable for A01、A02、A09、A14、A15、A19 handset.


Specification

Jasa Hawa

>500000

Gelar Perlindungan

IP65

Operasi Suhu

-30+ 65

kalembaban relatif

30% ~ 90% RH

Suhu Storage

-40+ 85

kalembaban relatif

20% ~ 95%

Tekanan Atmosfir

60~106 K Pa



Application

Why milih urang