86-574-22707122

sadaya Kategori

Héndsét

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Héndsét

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572482825819857.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572482828251616.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572482823580194.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572483001365246.jpg

Telepon handphone tradisional vokal tahan hégét A11

Description:

It is mainly designed for traditional payphone telephone in past years with vandal proof features which used in public area. Now it is popular in access control system, industrial telephone, vending machine, security system and some other public facilities.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Cangkang didamel tina PC Khusus / ABS 

2. 304# stainless steel armoured cord or weather proof PVC coiled Cord 

3. Pierce-proof sareng Hi-Fi transmitter sareng panarima.


1. Panjang tabung fleksibel, standar nyaéta 900mm, diaméter tabung: Φ8.4mm , Φ7.8mm , Φ6.5mm 

2. Panyambung tiasa dipilih: Y-spade, RJ11, XH-pg, USB, Audio Jack, Aviation Joint, XLR Connector, jst. 

3. Diaméter tali waja kakuatan tinggi tiasa dipilih: standar nyaéta Φ1.6mm, diaméter sanésna Φ2.0mm, Φ2.5mm 

4. Warna Handset: standar hideung atanapi beureum, warna anu sanés tiasa diluyukeun. 

5. Mikropon: Mikropon éléktron atanapi mikropon Dinamis.


Specification

Kelas anti cai

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frekuensi damel

300~3400 Hz

SLR

5~15 dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7 dB

Suhu gawe

-25+ 65

kalembaban relatif

 ≤95%

Tekanan Atmosfir

80~110 K Pa


Application

Why milih urang