86-574-22707122

sadaya Kategori

Héndsét

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Héndsét

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572415441816694.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572415441456172.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572415442519157.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572415442929465.jpg

Ledakan anti-statik héndsét PTT A15

Description:

This handset is specially designed for telecommunication in noisy environment with push to talk switch. Also, it would be made with volume control buttons as customer's requests.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Cangkang didamel tina PC Khusus / ABS 

2. 304 # stainless steel ari baju waja atanapi PVC coiled Cord 

3. High strength steel rope. 

4. Pierce-proof sareng Hi-Fi transmitter sareng panarima.

5. Mechanical/electrical PTT switch.


1. Panjang tabung fleksibel, standar nyaéta 900mm, diaméter tabung: Φ8.4mm , Φ7.8mm , Φ6.5mm 

2. Panyambung tiasa dipilih: Y-spade, RJ11, XH-pg, USB, Audio Jack, Aviation Joint, XLR Connector, jst. 

3. Diaméter tali waja kakuatan tinggi tiasa dipilih: standar nyaéta Φ1.6mm, diaméter sanésna Φ2.0mm, Φ2.5mm 

4. Warna Handset: standar hideung atanapi beureum, warna anu sanés tiasa diluyukeun. 

5. Mikropon: Mikropon éléktron atanapi mikropon Dinamis.


Specification

Kelas anti cai

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frekuensi damel

300~3400Hz

SLR

5~15 dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7 dB

Suhu gawe

-25+65

kalembaban relatif

 ≤95%

Tekanan Atmosfir

80~110 K Pa



Application

Why milih urang