86-574-22707122

sadaya Kategori

Héndsét

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Héndsét

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572490332386994.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572490332606052.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572490333225970.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1585125675350326.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1585125675890281.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1585125675927612.jpg

Handsét outdoor sareng jero ruangan telepon Kios ip telepon A21

Description:

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Cangkang didamel tina PC Khusus / ABS 

2. PVC kabel coiled atanapi kabel lempeng.

3. Pierce-proof sareng Hi-Fi transmitter sareng panarima.


1. Panjang standar ari na nyaéta 250mm sareng diaméter kabel na Φ5mm

2. Panyambung tiasa dipilih: Y-spade, RJ11, XH-pg, USB, Audio Jack, Aviation Joint, XLR Connector, jst. 

3. Warna Handset: standar hideung atanapi beureum, warna anu sanés tiasa diluyukeun. 

4. Microphone: Electret microphone.


Specification

Kelas anti cai

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frekuensi damel

300~3400 Hz

SLR

5~15 dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7 dB

Suhu gawe

-30+ 50

kalembaban relatif

 ≤95%

Tekanan Atmosfir

80~110 K Pa


Application

Why milih urang