86-574-22707122

sadaya Kategori

Héndsét

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Héndsét

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572482173433633.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572482188330507.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572482191397082.jpg

K gaya rj11 nyolok ngalabkeun telepon handset A23

Description:

Éta khususna pikeun sistem kontrol aksés, telepon industri, mesin vending, sistem kaamanan sareng sababaraha fasilitas umum anu sanés.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Cangkang didamel tina PC Khusus / ABS 

2. 250mm PVC coiled Cord. 

3. Pierce-proof sareng Hi-Fi transmitter sareng panarima.

4. Electroinc PTT switch to control microphone.


1. The standard length of the curly cord is 250mm, the diameter of the cable is Φ5mm.

2. Panyambung tiasa dipilih: Y-spade, RJ11, XH-pg, USB, Audio Jack, Aviation Joint, XLR Connector, jst. 

3. Warna Handset: standar hideung atanapi beureum, warna anu sanés tiasa diluyukeun. 

4. Mikropon: Mikropon éléktron atanapi mikropon Dinamis.


Specification

Kelas anti cai

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frekuensi damel

300~3400 Hz

SLR

5~15 dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7 dB

Suhu gawe

-30+ 50

kalembaban relatif

 ≤95%

Tekanan Atmosfir

80~110 K Pa



Application

Why milih urang