86-574-22707122

sadaya Kategori

Héndsét

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Héndsét

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572486558523628.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572486558274211.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572487151797867.jpg

K-style noise dinamis ngirangan héndsét A20

Description:

It is mainly for access control system, industrial telephone, vending machine, security system and some other public facilities with noisy voice from surrondings. This handset is with noise reducing microphone and could cancel the around noise.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Cangkang didamel tina PC Khusus / ABS 

2. 304 # stainless steel ari baju waja atanapi PVC coiled Cord 

3. Pierce-proof sareng Hi-Fi transmitter sareng panarima.


1. Panjang tabung fleksibel, standar nyaéta 900mm, diaméter tabung: Φ8.4mm , Φ7.8mm , Φ6.5mm 

2. Panyambung tiasa dipilih: Y-spade, RJ11, XH-pg, USB, Audio Jack, Aviation Joint, XLR Connector, jst. 

3. Diaméter tali waja kakuatan tinggi tiasa dipilih: standar nyaéta Φ1.6mm, diaméter sanésna Φ2.0mm, Φ2.5mm 

4. Warna Handset: standar hideung atanapi beureum, warna anu sanés tiasa diluyukeun. 

5. Mikropon: Mikropon éléktron atanapi mikropon Dinamis.


Specification

Kelas anti cai

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frekuensi damel

300~3400 Hz

SLR

5~15 dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7 dB

Suhu gawe

-30+ 50

kalembaban relatif

 ≤95%

Tekanan Atmosfir

80~110 K Pa


Application

Why milih urang