86-574-22707122

sadaya Kategori

Héndsét

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Héndsét

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572483386977013.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572483266513091.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572483379462995.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1585123963767940.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1585123963685057.jpg

4 warna spade bandara telepon nyicingan tahanan kalayan matte hideung handset A14

Description:

It is mainly produces for access control system, industrial telephone, vending machine, security system and some other public facilities.


panalungtikan
  • gambaran
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • Naha Pilih Us
  • panalungtikan

1. Cangkang didamel tina PC Khusus / ABS 

2. 304# stainless steel armoured cord with strong pulling lanyard or PVC coiled Cord 

3. Pierce-proof sareng Hi-Fi transmitter sareng panarima.


1. Panjang tabung fleksibel, standar nyaéta 900mm, diaméter tabung: Φ8.4mm , Φ7.8mm , Φ6.5mm 

2. Panyambung tiasa dipilih: Y-spade, RJ11, XH-pg, USB, Audio Jack, Aviation Joint, XLR Connector, jst. 

3. Diaméter tali waja kakuatan tinggi tiasa dipilih: standar nyaéta Φ1.6mm, diaméter sanésna Φ2.0mm, Φ2.5mm 

4. Warna Handset: standar hideung atanapi beureum, warna anu sanés tiasa diluyukeun. 

5. Mikropon: Mikropon éléktron atanapi mikropon Dinamis.


Specification

Kelas anti cai

IP65

Ambient Noise

≤60dB

Frekuensi damel

300~3400 Hz

SLR

5~15 dB

RLR

-7~2 dB

STMR

≥7 dB

Suhu gawe

-25+ 65

kalembaban relatif

 ≤95%

Tekanan Atmosfir

80~110 K Pa


Application

Why milih urang