86-574-22707122

sadaya Kategori

Propil Company

Anjeun aya didieu : Imah>Tentang Kami>Propil Company

Yuyao Xianglong Komunikasi Industri Co., Ltd. was established in 2005, located in Yuyao, Ningbo, Zhejiang Province. It is mainly specialized in the production of industrial and military communication telephone handsets, cradles, keypads and related accessories. With14 years’ development, it has 6,000 square meters of production plants and 80 employees now, which has the ability from original production design, molding development, injection molding process, sheet metal punching processing, mechanical secondary processing, assembly and oversea sales. Under the help of 8 experienced R&D engineers, we could customize various non-standard handsets, keypads and cradles for customers quickly.

Kalayan bengkel cengkéh kami, bengkel suntikan cetakan, bengkel pelat logam lémpél, bengkel etching stainless steel font, bengkel pamrosesan kawat, urang ngahasilkeun 70% komponén ku urang sorangan, anu ngajamin kualitas sareng waktos pangiriman. Sareng kami parantos ngenalkeun tombol analis grafis, tés umur kerja, panguji élastis, panguji semprot uyah, scanner visual keypad, narik kakuatan panguji, kelas militér anu luhur sareng panguji suhu séréd, témbés tester, standar standar indéks elektroacoustic, jsb, pikeun mastikeun teknis syarat sareng standar nyumponan paménta di bumi sareng di luar negeri.

In order to enhance the company's competitiveness, the company has carried out 6S management activities, lean production management activities, quality improvement special activities, Mechanical automation improvement, human resources system, corporate culture system and other activities to improve quality and efficiency in recent years. It has enhanced the cohesiveness and enthusiasm of all personnel and has played a very gratifying effect.

Pikeun nyayogikeun keyp industri sareng militér anu dipercaya, alus sareng telepon héndél telepon salaku misi perusahaan kami, urang fokuskeun janten pamimpin global dina keypad industri sareng héndél telekomunikasi. Kalayan altruism, kapinteran, integritas, perjuangan, kerjasama sareng nilai inovasi sareng dina ngudag keunggulan, tujuan urang janten supplier profésional keypads industri sareng héndsét di pasar global. Kami yakin urang bakal ngahontal cita kami sareng nyumbang kana pamekaran komunikasi industri sareng sagala usaha!