-86 574 22707122-

сите категории

Вести

Ти си тука : Дома>Вести

Кинески пазар за безбедност на контрола на пристап

Време:-2021 01 04-

комерцијални-системи за контрола на пристап-1040х555

Со развојот на глобалната економија, луѓето се повеќе се загрижени за безбедносната контрола на пристапот и безбедносните проблеми, а пазарот на глобалната индустрија за безбедност исто така се развива рапидно. Проширувањето на јазот помеѓу богатите и сиромашните предизвика зголемување на стапката на криминал во земјите во развој, а побарувачката за производи за безбедност и контрола на пристапот постепено се зголеми. Во исто време, безбедносните системи за контрола на пристап се широко користени во владите, претпријатијата, фабриките, петрохемиските производи, автомобилите, градењето на бродови, финансиите, болниците, војската и другите индустрии. Од 2007 година, Кина стана втор најголем безбедносен пазар во светот по САД.


Погодени од меѓународните финансиски превирања во втората половина на 2008 година, Државниот совет донесе десет мерки за стимулирање на домашната побарувачка, која инвестираше огромни суми пари во забрзување на независната иновација и структурното прилагодување, поддржувајќи ја изградбата на високо-технолошка индустријализација и индустриски технолошки напредок , и поддршка на развојот на услужната индустрија; Изградба на главна инфраструктура како што се автопатите и аеродромите, како и изградба на голем број линии наменети за патници, проекти за коридор за транспорт на јаглен и железнички западни багажникот, подобрување на мрежата за експресен пат, аранжман за изградба на аеродроми на централни и западни багажнички и грански аеродроми , итн., во голема мера олеснувајќи го влијанието врз домашните Поради влијанието на безбедносниот пазар, РФИД индустријата додаде и повеќе деловни можности; во истиот период во други сродни полиња, со скок на домашниот пазар на недвижнини на крајот на март 2009 година, побарувачката за системи за картички за контрола на пристап во различни области како што се безбедноста на паметната зграда, дигиталните заедници и болниците Главната причина за постигнување брзиот раст е дека континуираната кулминација на изградбата во Кина, исто така, обезбедува најцврста основа за стабилен развој на пазарот за безбедност.


При примената на паметната контрола на пристапот во заедницата, интеграцијата на паметниот домашен контролер и системот за домофон за зграда се комбинираат за контрола на апаратите за домаќинство (осветлување, климатизација, ТВ, аудио, фрижидер и сл.) Преку мрежата. Потоа, користете го системот за интелигентна контрола на пристап, во комбинација со аларм против кражба, за да го реализирате управувањето со алармната опрема за вооружување и разоружување и интелигентната апликација за идентификација на контролата на врската за видео надзор за да реализирате високо интегрирано решение за интелигентно управување со безбедноста. Надградете ја традиционалната функција за управување со контролата на пристапот до интегрирано управување со безбедноста за контрола на пристап (вклучително и контрола на пристап, аларм, патрола, паркинг, лифт, врска со видео надзор, интеграција на DVR, интеграција на биометриски уред, услуга OPC, дизајн и печатење картички, управување со повеќе компании , двоен автобус и други функции на серии) и управувањето со картичката за контрола на пристап сигурно ќе роди сосема нов пазар за контрола на пристап.


Ксианглонг обезбедува широк спектар на метална и пластична тастатура се користи во системите за контрола на пристап. Со развој на 14 години, можеме брзо да прилагодиме разни нестандардни тастатури за клиенти. Преземањето да обезбедиме сигурни, деликатни индустриски тастатури е нашата компанија мисија, ние се фокусираме да бидеме глобален лидер во индустриска тастатура и телекомуникациски телефони!

 

За повеќе детали. добредојдовте на eamil или истрага на www.yyxlong.com. Ние секогаш сме подготвени да освоиме проекти за вас!

машина за вендинг-рачна подлога