-86 574 22707122-

сите категории

Вести

Ти си тука : Дома>Вести

Анти-вандална метална тастатура инсталирана во безбедносна кутија за заклучување на отворено

Време:-2020 09 03-


Честитки Ксијанглонг Антивандална метална тастатура Инсталирани во безбедносните клучеви на нашите клиенти, безбедни брави, со подобрување на животниот стандард на луѓето, луѓето исто така посветуваат поголемо внимание на подобрувањето на плановите за безбедност и за живеење. Кога наидуваат на некои итни ситуации, како што се пожар или кражба, тие можат брзо да ја отворат кутијата за да го добијат клучот што го поставиле. Затоа, потребно е да се постави безбедносна брава од вратата.Ксијанглонг Антивандална метална тастатура користење материјал од не'рѓосувачки челик / материјал од легура на цинк, што резултира со високи перформанси против удари. Корисниците можат да изберат распоред на копчињата, ЛЕР боја, комуникациски сигнал според нивното вистинско барање. Тастатурата исто така препорачува примена на области како што се вендинг машина, пристап до портата и индустриски телефони.


Обезбедувањето на корисници со задоволителни високо-технолошки производи отсекогаш било потрага по Ксианглонг потпирајќи се на развојот на науката и технологијата. Ако исто така барате тастатура со овој тип за кој било ваш проект, контактирајте не без двоумење!