-86 574 22707122-

сите категории

Вести

Ти си тука : Дома>Вести

Дигитална осветлена тастатура 4x4 инсталирана во машините за продажба „Носете книги“

Време:-2020 04 24-

Избери книга. Отпатуваме.

CarryOnBooks was launched by The Literary Press Group,its custom book vending machine featuring a curated variety of 30 Canadian-authored books by independent, literary publishers across Canada. Located at Billy Bishop Toronto City Airport and in partnership with Nieuport Aviation.

Dl8stzHU8AAUyv_

As for why this machine is in the airport, “We thought Billy Bishop was the best place to launch a book vending machine because there’s no real entertainment options on the flight,” Christen Thomas, Literary Press Group's executive director, told the Toronto Star. “We often see passengers reading the literature on the plane.”


Xianglong's Дигитална осветлена тастатура B660 4x4 е идеалот за овој проект на автомат: 

Посебни карактеристики:

1. Специјално дизајнираните тастатури ги исполнуваат највисоките барања во однос на дизајнот, функционалноста, долговечноста и високото ниво на заштита. 

 2. Оваа тастатура со намерно уништување, докажана од вандали, против корозија, отпорна на временски услови, особено под екстремни климатски услови, доказ за вода / нечистотија, работа под непријателски услови. .
За повеќе информации, добредојде да не истражите!