-86 574 22707122-

сите категории

Вести

Ти си тука : Дома>Вести

Инсталирани се 16 тастатури од тастатурата од не'рѓосувачки челик во проектот за кабинети

Време:-2020 08 19-

   With the rapid development of e-commerce, online shopping has become an indispensable way for people to consume, and the timeliness of express delivery and distribution services has become the focus of public attention. In order to solve the problem of low end distribution efficiency, many companies and e-commerce companies have introduced intelligent express cabinets.

   

 Интелигентен систем за кабинети за парцели, вклучително и индустриски компјутер, кој е поврзан со а Тастатура од нерѓосувачки челик од 16 копчиња, Скенер за код QR, екран на допир, печатач со код QR, електронска табла за контрола на заклучување, сервер; Електронска табла за контрола на заклучување е инсталирана на орманот Електронското заклучување е поврзано, серверот е поврзан со компјутерски терминал WEB или APP за мобилен телефон.


Зошто се инсталираат и користат се повеќе шкафови за парцели?


      1. Иницирајте повеќе испораки предизвикани од излегување на приматели и подобрување на ефикасноста на испорака на експрес-компаниите.


     2. Заштитата на приватноста и личната безбедност на испраќачот и примачот се заштитени, а погодно е испраќачот и примачот да испраќаат и подигаат во секое време.


     3. Корисниците можат привремено да ги складираат предметите што не се пригодни да ги носат при патување во паметната кутија за пакети, и да ги однесат кога е погодно.


     4. Корисниците не треба да се постават на терминалот за да се најават и да платат. Тие можат да стават нарачки и да плаќаат преку компјутерската веб-мрежа или АПП за мобилен телефон, избегнувајќи го проблемот со метеж.


     5.Во целиот процес на испраќање, дистрибуција и примање, информациите на испраќачот и примачот секогаш се скрипуваат во форма на QR код, со што навистина се избегнува истекување на информации за корисникот и се зголемува ефикасноста на испораката и пикапот.


Како за тастатурата за прилагодени нерѓосувачки челик Xianglong?

  1. Compared with the zinc alloy keypad, the stainless steel non-backlight keypad has strong customization. For example, the installation panel and the keys layout could be customized according to the various  demands of customers, and these customized services don't need to modify the mold and incur any extra costs. 

  2. Копчињата се гравирани со ласер, така што клучевите никогаш нема да исчезнат постепено поради долго време на употреба.

  3. Панелот и копчињата се изработени од 304 не'рѓосувачки челик, кој има силна анти-деструктивна способност.

  4. Serviceивот на услуга 2 милиони пати

  5. Тастатурата е IP67 водоотпорна, анти-дупчење и анти-демонтажа.