-86 574 22707122-

сите категории

компанијата Вести

Ти си тука : Дома>Вести>компанијата Вести

Xianglong сон

Време:-2019 09 04-

Xianglong Sales Team attended the sales team building activities this weekend. In this activities, we learnt what we fight for and what we should do to realize our dreams. It is very meaningful. We hope to realize our dreams through expanding Xianglong business and market especially in the field of industrial telephone accessories market.

Преземајќи да обезбедиме сигурни, деликатни индустриски и воени тастатури и телефонски слушалки како наша компанија мисија, ние се фокусираме да бидеме глобален лидер во индустриска тастатура и телекомуникациски слушалки. Со алтруизам, генијалност, интегритет, борба, соработка и вредност на иновациите и во потрага по совршеност, имаме за цел да станеме број еден професионален снабдувач на индустриски тастатури и телефони на глобалниот пазар. Ние веруваме дека ќе ги постигнеме нашите цели и ќе придонесеме за развој на индустриската комуникација со сите напори!

Борба за нашите соништа и иднина!