86-574-22707122

Kabeh Kategori

Keypad LED Zinc Alloy

Sampeyan kene: Omah>Products>Keypad>Keypad LED Zinc Alloy

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624590756488201.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624590756452649.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624590756528309.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624590757477986.jpg

Tombol braille alloy seng padhang ing B666

Description:

12 tombol Z.series utama dirancang khusus kanggo aplikasi lingkungan umum, kayata mesin vending, mesin tiket, terminal pembayaran, telpon, sistem kontrol akses lan 

mesin industri kanthi tombol braille.

Tombol lan panel ngarep dibangun saka paduan seng berlapis krom (Zamak) kanthi resistensi sing gedhe kanggo dampak lan vandalisme lan uga disegel karo IP67.

Inquiry
  • Description
  • Keterangan
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • Inquiry

1. Bingkai lan kunci digawe saka bahan paduan seng sing disetujoni RoHS

2. Karet konduktif kanthi granula karbon

- Resistensi kontak: ≤150Ω 

- Kekuwatan elastis: 200g

3. 1.5mm thickness UL approved printed circuit board with golden fingers

1.Warna tombol: chrome utawa chrome matte plating.

2.Warna bingkai utama miturut syarat pelanggan.

3. Kanthi antarmuka alternatif.

Specification

技术 参数

B666 图

B666键盘常规原理图

Application

Why milih kita

Contact Us