86-574-22707122

Kabeh Kategori

Keypad Paduan Seng

Sampeyan kene: Omah>Products>Keypad>Keypad Paduan Seng

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624589499243233.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624589500672795.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624589500446876.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624589501677067.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1624589503782512.jpg

4x4 zinc alloy keypads for public machines with braille keys B535

Description:

16 tombol Z.series utama dirancang khusus kanggo aplikasi lingkungan umum, kayata mesin vending, mesin tiket, terminal pembayaran, telpon, sistem kontrol akses lan 

mesin industri kanthi tombol braille.

Tombol lan panel ngarep dibangun saka paduan seng berlapis krom (Zamak) kanthi resistensi sing gedhe kanggo dampak lan vandalisme lan uga disegel karo IP67.

Inquiry
  • Description
  • Keterangan
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • Inquiry

1. Bingkai lan kunci digawe saka bahan paduan seng sing disetujoni RoHS

2. Karet konduktif kanthi granula karbon

- Resistensi kontak: ≤150Ω 

- Kekuwatan elastis: 200g

3. Papan ketebalan dicetak UL kekandelan 1.5mm kanthi driji emas

1.Warna tombol: chrome utawa chrome matte plating.

2.Warna bingkai utama miturut syarat pelanggan.

3. Kanthi antarmuka alternatif.

Specification

技术 参数

B535 图

B535 图

Application

Why milih kita

Contact Us