86-574-22707122

Kabeh Kategori

Keypad Paduan Seng

Sampeyan kene: Omah>Products>Keypad>Keypad Paduan Seng

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572403229411192.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572403229166519.jpg

Tekan papan tombol logam 1x4 B510

Description:

Utamane kanggo sistem kontrol akses, telpon industri, mesin vending, sistem keamanan lan sawetara fasilitas umum liyane.


Inquiry
  • Description
  • Keterangan
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • Inquiry

Bingkai utama nggunakake bahan paduan seng berkualitas tinggi.

2. Tombol digawe saka paduan seng berkualitas tinggi, kanthi kemampuan anti-karusakan sing kuat.

3. Kanthi karet silikon konduktif alami - resistensi bulu, resistansi korosi, anti-penuaan.

4. PCB sisih pindho nganggo driji emas, resistensi oksidasi.


1.Warna tombol: chrome utawa chrome matte plating.

2.Warna bingkai utama miturut syarat pelanggan.

3. Kanthi antarmuka alternatif.


Specification

input voltase

3.3V / 5V

Waterproof Grade

IP65

Angkatan Aksi

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Karet Urip

Luwih saka 1 yuta siklus

Jarak Plancongan Key

0.45mm

suhu makarya

-25 ℃~+ 65 ℃

suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

Asor Relatif

30% -95%

Tekanan atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih kita

Contact Us