86-574-22707122

Kabeh Kategori

Keypad Steel Karat

Sampeyan kene: Omah>Products>Keypad>Keypad Steel Karat

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572331294510723.jpg

Lift khusus 1x7 7keys lan keypad logam B765

DESCRIPTION

Utamane kanggo dispenser bahan bakar; mesin penjual otomatis, sistem kontrol akses, sistem keamanan lan sawetara fasilitas umum liyane.


Inquiry
  • Description
  • Keterangan
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • Inquiry

1. Tombol digawe saka stainless steel. Resistensi Vandal.

2. Lumahing tombol lan pola fon bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan


1. Tata letak tombol bisa disesuaikan karo panjaluk klien.

2. Kajaba karo telpon, keyboard uga bisa dirancang kanggo tujuan liyane


Specification

input voltase

3.3V / 5V

Waterproof Grade

IP65

Angkatan Aksi

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Karet Urip

Luwih saka 500 ewu siklus

Jarak Plancongan Key

0.45mm

suhu makarya

-25 ℃~+ 65 ℃

suhu Storage

-40 ℃~+ 85 ℃

Asor Relatif

30% -95%

Tekanan atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih kita

Contact Us