86-574-22707122

Kabeh Kategori

Keypad Plastik

Sampeyan kene: Omah>Products>Keypad>Keypad Plastik

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572414806869309.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576737607327266.jpg
  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1576737607514549.jpg

4x4 karet plastik matriks 232 tombol tombol B101

Description:

Utamane kanggo sistem kontrol akses, telpon industri, mesin vending, sistem keamanan lan sawetara fasilitas umum liyane.


Inquiry
  • Description
  • Keterangan
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • Inquiry

1. Bingkai utama nggunakake plastik PC / ABS khusus.

2. Kunci digawe nganggo cetakan injeksi sekunder lan tembung ora bakal tiba, ora bakal ilang.

3. Karet konduktif digawe saka tahan karat silikon alami, resistensi penuaan.

4. Papan sirkuit nggunakake PCB sisi loro (khusus), kontak nggunakake emas-driji kanggo proses emas, kontak luwih dipercaya.


1. Tombol lan warna teks bisa digawe minangka syarat pelanggan.

2.Warna bingkai utama miturut syarat pelanggan.

3. Kajaba karo telpon, keyboard uga bisa dirancang kanggo tujuan liyane.


Specification

input voltase

3.3V / 5V

Waterproof Grade

IP54

Angkatan Aksi

250g / 2.45N (Titik tekanan)

Karet Urip

Luwih saka 1 yuta siklus

Jarak Plancongan Key

0.45mm

suhu makarya

-25℃ ~+ 65

suhu Storage

-40℃ ~+ 85

Asor Relatif

30% -95%

Tekanan atmosfir

60Kpa-106Kpa


Application

Why milih kita

Contact Us