86-574-22707122

Kabeh Kategori

Gabungan Logam

Sampeyan kene: Omah>Products>Gabungan Logam

  • https://www.yyxlong.com/upload/product/1572502409865110.jpg

Kepala Konektor anti banyu-D03

DESCRIPTION

Utamane kanggo sistem kontrol akses, telpon industri, mesin vending, sistem keamanan lan sawetara fasilitas umum liyane.


Inquiry
  • Description
  • Keterangan
  • aplikasi
  • Napa Pilih kita
  • Inquiry

1. Kekuwatan anti-rusak banget

2. Kinerja anti erosif sing apik 

3. Rotasi fleksibel, sambungan sing bisa dipercaya


1. Werna sirah konektor dilapisi Chrome: Krom sing dipoles utawa pasir

2. Werna panggeser dilapisi Chrome: Chrome utawa polesan pasir utawa kranjang

3. Dhuwur palung slider bisa diproses miturut kandel kothak telpon pelanggan

4. Syarat Pelanggan kasedhiya


Specification


Why milih kita